Magazin

Blog

Magasabb fokozatban - Új tájfutó kollekció

Ahogy már korábban olvashattátok, már elérhető az új tájfutó lábszárvédő! Emellett azonban még számos új terméken dolgozik a kinti csapat, amelyekről egy rövid ízelítőt szeretnék nektek mutatni, illetve bemutatni egy új kollégát is. Ő azért szerintem páratoknak ismerős lesz majd. :)

Mielőtt azonban belevágnék, hogyan is zajlik nálunk a fejlesztés? Minden egyes termék esetében alapos előkészületi munka előzi meg a gyártást. Nálunk nem csak leveszünk a polcról egy félig kész terméket valamilyen beszállító raktárából, hanem valóban gyakorlatilag egy fehér lapról indulva, közösen alkotjuk meg a terméket. Felhasználókkal, mérnökökkel, gyártókkal együtt, egy közös csapatmunka minden egyes termék, amit végül a polcokon találtok.

A tavalyi évtől kezdve ezt a munkát segíti Nico ( alias Nicolas Rio), aki mondjuk úgy, hogy a francia válogatott tagjaként és 2018-as VB bronzérmesként már letette a védjegyét. Megkértem Nicot, hogy pár szóban írja le, mit is csinál nálunk.

Nicolas Rio - VB bronzérmes tájékozódási futó

"Huh, elég sok mindennel foglalkozom szerencsére. Tavaly kerültem kapcsolatba a Decathlonnal és a Geonaute márkával. Teszteltem a termékeket, mint technikai partner, visszajelzéseket adtam és workshopokon vettem részt. Mérnökhallgatóként a gyakorlatom kapcsán kidolgoztam egy számítógépes programot az iránytű viselkedésének használatban történő szimulálására. Végül most termékmérnök vagyok, fő célom és felelősségi területem az idén a boltokba érkező 900-as tájoló, ami már a haladók, profik igényeit is maximálisan ki fogja elégíteni. Remélem tetszeni fog nektek is! :)"

Nico munka közben

Új tájfutó kollekció - Na de milyen termékek is várhatóak idén?

Aki követi a Geonuate (sajnos csak franciául elérhető, de azért a Facebook segítségével könnyebben megérthető) oldalát, azok már kaptak némi ízelítőt karácsony előtt.

1. Egy strapabíró iránytű nem csak túrázóknak ( május elején érkezik)

2. Tájoló ha éppen bringára pattannál (szintén májusi érkező)

3. A már Nico által is említett Racer 900-as tájoló; nem csak elit futóknak. (Május vége, június eleje)

Emellett persze továbbra is elérhetőek, a tavaly megérkezett termékek, szerencsére egyre teljesebb a választék!

A versenyszezon is lassan kezdődik! Remélem, mindenki jól halad az alapozással!

Sok sikert mindenkinek!

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)