Magazin

Blog

Melyik övtáskát válasszam futáshoz?

Övtáskákból millióféle áll az ember rendelkezésére: kicsi, nagy, divatos, sportos, fekete, csillogós. Noha futás közben sokan a hátizsákokra esküsznek, azért az övtáskáknak is megvannak a maguk előnyei (amellett, hogy „Hasi tasi nem kér kódot!” :D). Legyen szó hobbi vagy intenzív, aszfaltos vagy terepfutásról, egy jól megválasztott termék szinte észrevétlenül segíti az edzéseinket. Nézzük, milyet érdemes beszerezni!

Kezdjük az alapokkal

Mit nem hagy otthon a futó semmiképpen? Telefont és kulcsot. A legtöbb futónadrág el van látva zsebbel, de a telefonok növekedésével nem mindig tudjuk szállítani bennük a készülékünket. Ilyenkor jó megoldás a lapos Kalenji övtáska. Állítható pántja segítségével szabályozható a mérete, miközben maga a táska lapos formájának köszönhetően jól illeszkedik a testhez. A rekesze két részre osztott, így a kulcs nem karcolja össze a telefon kijelzőjét. 

Továbbfejlesztett verziója az új táska, amelybe már nagyobb méretű telefon is elhelyezhető. Természetesen a körméret itt is állítható, a mobil biztonságáról pedig szintén kettéosztott zseb gondoskodik. 

Kalenji övtáskák futáshoz

Futóövek: nagyobb kapacitás, új forma

A új Kalenji futóöv cső alakú kialakításában rejlik legnagyobb előnye: a szállított súly egyenletesebben oszlik el. Az öv lapos marad a testen. Három méretben kapható, és a méretek tovább állíthatóak egy gumi segítségével. Három zsebének köszönhetően jól elosztható benne a kulcs, a mobil és mondjuk egy energiagél vagy zsebkendő.

Futóövet az intenzív futók is találnak maguknak a Kiprunnak köszönhetően. Kialakításában nagyban hasonlít az előző modellhez, de több cuccot lehet vele szállítani. Már alkalmas 2 db 250 milis soft kulacs elnyeléséhez, és több gél is vihető benne. Hat méretének köszönhetően garantált a precíz választási lehetőség! Könnyű súlyának hála biztosan nem fog hátráltatni futás közben!

Kalenji és Kiprun futóöv

Folyadékszállítás övtáskában? Miért ne?

Szeretnél magaddal vizet vinni, de nincs szükséged egy hátitáska méretére? Van megoldás!

A két darab, egyenként 115 milis kulacsot tartalmazó Kiprun övbe nemcsak a kulcs fér el, hanem néhány gél is, sőt, a rajtszám rácsatolható, ha versenyen szeretnéd használni. 

Szintén alkalmas rajtszám felcsatolására is a nagyobb tárolókapacitású Kiprun táska. A különbség, hogy itt nem 2*115 ml vizet, hanem már 2*250 milit lehet szállítani a kulacsoknak köszönhetően. 

Ha terepen szeretsz kalandozni, és még több dolgot szeretnél magaddal vinni, akkor az Evadict övtáska lesz a megfelelő választás. Kulacstartó részeibe 2 db 500 milis soft kulacs rakható. 5 zsebébe nemcsak a mobil, a kulacsok és élelem fér el, de egy összehajtható széldzsekit is simán el lehet vinni benne. Sőt! Elejére rajtszám is csatolható, a hátsó részére pedig feltehetőek a futóbotok, ha éppen nincs rájuk szükség .

Övtáskákkal folyadékszállítás is lehetséges

Remélem, hogy ez a kis útmutató segít kiválasztani a nektek legmegfelelőbb övtáskát!

További jó futást mindenkinek!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)