Magazin

Blog

Milyen ajándékot vegyek egy futónak?

Szeretnéd megajándékozni rendszeresen futó ismerősödet? Mutatunk néhány tippet!

Ha ajándékötletek híján vagy futásért rajongó barátaid számára, reméljük ezzel a listával segíteni tudunk a döntésben.

Futózokni

Egy jó minőségű futózokni mindig futó felszerelésében alap darab, ezért ezzel biztos nem fogsz mellélőni!

A futózokni bombabiztos ajándék

Futáshoz kapcsolódó könyvek

Rengeteg ilyen témájú könyvet lehet kapni, így az olvasni szerető futónknak is a kedvében tudunk járni.

Benevezés versenyre

Fontos, hogy az opció igényelhet egy kis előzetes egyeztetést közted és az ajándékozott között. Képzeld el az arcát, ha megtudná, hogy nagyvonalúan benevezted őt egy maratonra, amikor ő csak egy 10 km-es versenyen gondolkozott eddig. Kérdezd meg tehát, hogy milyen megmérettetésen venne részt szívesen (minden futónak van legalább egy kiszemeltje a fejében) és ajánld fel, hogy kifizeted a nevezési díjat! 

GPS-es karóra

Igaz az efféle ajándékok már drágább meglepetésnek számítanak, de egy hétköznapi futó számára megérik a pénzt. Ebben az esetben is érdemes lehet előtte megtudakolni az elképzeléseket a funkciók tekintetében.

A GPS-es karóra megfelelő ajándék lehet, főleg egy kezdő futó számára

Vo2 Max Teszt

Igazi telitalálat lehet a mérések és statisztikák szerelmeseinek. Egy futógépes felmérést követően a résztvevő teljesítménye elemzésre kerül, melynek végén kiderül, melyek az illető erősségei és gyengeségei. A teszt végén tehát az új információk tudatában képesek lesznek képességeikhez leginkább illő edzéseket tervezni az elkövetkező hónapokban.

Bónusz tipp: Decathlon ajándékkártya

Szabadítsd meg magad a stressztől és egyszerűen lepd meg futó ismerősödet egy ajándékkártyával! Ezzel a megoldással elejét veheted a téves méret vagy rossz szín okozta kellemetlenségeknek, hiszen azt választhatja majd, ami a legjobban tetszik neki. Ajándékkártyáink 2 évig érvényesek és mind áruházi, mind webáruházi vásárlás során is használhatók fizetőeszközként.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)