Magazin

Blog

Milyen úszódressz való neked? - Így válassz!

Ha még nem tudod, melyik fürdőruha lenne a legjobb választás, most segítek neked, hogy megtaláld. Akár alkalmankénti, akár rendszeres felhasználásra, esetleg versenyre keresel fürdőruhát, nálunk megtalálhatod azt, amiben kiválóan tudsz úszni. Sokan azt hiszik, hogy mindegyik fürdőruha ugyanolyan. Pedig nagyon sokat számít az anyag összetétele, és fazonja. Többet, mint gondolnád. Bemutatok nektek pár darabot.

Ha heti egy alkalommal  jársz úszni hobbiszinten, és kényelmes fürdőruhát keresel, ami nem mellesleg jól is néz ki, akkor ezek közül érdemes választani.

Alkalmi dresszek

A HEVA női egyrészes úszódressz,  rugalmas és puha anyagának köszönhetően biztosítja a megfelelő kényelmet számodra. Az U-alakú hátrész miatt  könnyen, és gyorsan felvehető. Anyagát tekintve 80% poliamind - 20% elasztán. Az elasztán pozitív hatása, hogy rugalmassá teszi az anyagot, de emellett érdemes tudni róla, hogy érzékeny a klórra. Ezért ezt az anyagot alkalomszerű felhasználáshoz ajánljuk. Ha többet jársz úszni, heti 2-3 alkalommal, akkor alább a legjobb választás. Az anyaga 100% poliészter, ami már fokozottabban klórálló. Mélyen kivágott fazonja szabad mozgást biztosít a vízben. A hát kivágásnak is fontos szerepe van a választásnál, mivel egy úszódressznek mindenekelőtt a kényelmet kell biztosítania. A KAMIYE  női modell több színben kapható. 

 Megfelelő dresszben még nagyobb öröm az úszás

Kültéri úszáshoz ajánlom a kétrészes fürdőruhánkat. A JADE felső és különálló alsó része teljesen szabad mozgást biztosít a vízben.  Nagyon jó anyagösszetételének köszönhetően kiválóan ellenáll a klórnak, így sokáig megőrzi színét, és tartósságát.

Rendszeres dresszek

Ha heti három, vagy több alkalommal jársz, tehát intenzív felhasználáshoz keresel fürdőruhát, akkor ajánlom a női egyrészes LIDIA  úszódreszt. Kiváló anyagösszetétellel rendelkezik. Nem enged a klór roncsoló hatásának, és megőrzi az anyag rugalmasságát, valamint ellenálnak az UV-sugárzásnak, így bátran használhatod uszádba, vagy kültérre egyaránt.   Versenyszerűen sportolsz, és olyan fürdőruhát szeretnél, amit csak versenyre fogsz felvenni? Én a női B-FAST fekete piros Nabaiji fürdőruhát ajánlom. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) álltal jóváhagyott dressz kompressziós hatású, kis közegellenállást biztosít. Anyagát tekintve vízlepergető hatása van, kisebb mértékben nedvesedik át. Rendkívüli rugalmasságának köszönhetően pedig kiváló izomtartást is ad a felhasználónak.   Fontos, hogy ezek a fürdőruhák csúszdázáshoz nem ajánlottak! Javaslom, hogy edzés után tiszta, szappanos vízzel öblítsd ki a fürdőruhát, így az anyag megőrzi színét, és kevésbé fog roncsolódni a klóros víz hatására. 

Jó úszást kívánok!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)