Magazin

Motiváció

Nagy János

Gyermekkorom óta sportolok, a kajakozás és az úszás végigkísérte az életemet. Néhány évvel ezelőtt megsérült a gerincem, emiatt kezdtem el szervezni egy közösséget, melynek célja díjmentes részvételi lehetőséget biztosító kulturális és vízi sportrendezvények szervezése.

Négy évvel ezelőtt alapítottam a Hungarian Open Mind fesztivált és sárkányhajó versenyt, amely több száz sporttársunk segítségével évente több, mint háromezer fő fogyatékossággal élő és nehezebb sorsú fiatalkorú gyermek számára szerez közösségi és sportélményeket. 

Tudatos döntés volt, hogy a második 50 évemet már nem a forprofit világában kívánom eltölteni. Jelenleg különféle országos tevékenységű körű alapítványoknál önkéntesként, saját vállalkozásomban integrált rendezvényszervezőként tevékenykedem. 

Az Ntone megnevezés a nevem kezdőbetűjéből és az angol szín szavakból álló mozaikszó. Bejegyzett védjegy. Valamikor régen számomra azt jelentette hogyan élem meg és formálom a valóságot, mára már egy önkéntes csapat szimbóluma.

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)