Magazin

Motiváció

Nyéki F. Kata

Túrázni, kirándulni babával, kisgyermekkel sem lehetetlen! A Magyarinda Túrázás Babával Sportközösséggel ehhez kívánok segítséget nyújtani.

Szenvedélyes természetjáró és 3 gyermek édesanyja vagyok. Lételemem a mozgás, a sportolás. Mikor megszülettek a gyerekek, erősen leszűkültek a lehetőségeim, hiszen babakocsival esélytelen túrázni menni. 

 

Feltettem a férjemnek a kérdést, hogy tényleg le kell mondanunk a túrázásról? 

 

Akkoriban még nem voltak jelen Magyarországon a csatos babahordozók, amelyek megkönnyítették volna a dolgunkat, hát francia mintára elkészítettem egyet. Ez olyan jól sikerült, hogy a barátaink egymás kezébe adták a kilincset, mert ők is szerettek volna maguknak hordozót. A 3-ik gyermekemnek már babakocsija sem volt, teljesen kiváltottuk azt a hordozóval. Azóta a babahordozás és a babával, kisgyermekkel túrázás a szívem egyik csücske. 

 

A célom az, hogy minél több család megismerhesse a babahordozás szabadságát, hogy Nekik már ne kelljen lemondaniuk babával, kisgyermekkel sem a túrázások, kirándulások öröméről. Ennek fontos eleme a Magyarinda Túrázás Babával Sportközösség, amely keretében jelenleg két segítőmmel, TourAnyuval és a Potyautassal a kéken megálmodójával folyamatosan szervezünk túrákat babás, kisgyermekes családokkal. Ezek a túrák teljesen ingyenesek, sőt, akinek nincs hordozója, annak tudunk kölcsönadni. 

 

Így már nem lehet több kifogás! :) Ha szeretnél túrázni babával, kisgyermekkel, csatlakozz a Sportközösségünkhöz!

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)