Magazin

Blog

Őszi futás? Mennyi pénzből kezdhetem el?

Vége a nyárnak: ez sokakat elszomorít, hiszen bár a fák az ősz minden színében pompáznak, a reggelek egyre szürkébbek. Mások – mint én is – szeretik ezt az évszakot, hiszen végre nem olvadunk szét a napon, nem vakít el az allergia és nem esik rosszul a legvékonyabb anyag érintése is sportolás közben. A legtöbben év elején vágnak bele egy-egy új sportba, de a szeptember is csúcsidőszak ilyen szempontból. A gyerekek a suliba térnek vissza, mi pedig a nyári dorbézolás után a sporthoz. Nézzük, hogy a Decathlonban mekkora az az összeg, amiből el lehet kezdeni az őszi futást aszfalton, vagy terepen.

Hobbi futás aszfalton

https://sportoljma.fra1.digitaloceanspaces.com/attachments/1-5f649ffad5c1f.jpeg
Itt van az ősz, itt van újra: elő a futócipőkkel!

Azt szokták mondani, hogy a futás a legjobb sport olyan szempontból, hogy csak egy cipő kell hozzá. Noha ez nem teljesen igaz, nem is kell óriási vagyonokat áldozni arra, hogy elindulhassunk egy sportosabb életbe vezető úton. Nézzünk egy kezdő futó szettet:

- rövid ujjú póló: 1690 Ft-tól. Természetesen több színben elérhető női és férfi verzióban is. 

- hosszú ujjú felső: 3490 Ft-tól. Fő anyaga 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült. Tapintása puha, az izzadságot pedig szuperül elvezeti, ezáltal a nőknek és a férfiaknak is megfelelő védelmet nyújt az őszi hűvös időjárásban. 

- hosszúnadrág: 3990 Ft-tól. A Run Dry futónadrág belső zsebében egy kisebb kulcscsomót is magaddal vihetsz.

- cipő: Felnőtt hobbi futócipőket már 3990 Ft-tól megtalálsz a kínálatunkban. Fontos azonban kiemelnem, hogy mindig olvasd el az ajánlást, és a szintednek megfelelő cipőt válassz! Az izületek védelme kulcsfontosságú, így ha alkalmanként több, mint 30 percet futsz, akkor válassz egy magasabb kategóriás surranót.

A kezdő póló + hosszú ujjú + hosszúnadrág + cipő szett összértéke: 13 160 Ft.

https://sportoljma.fra1.digitaloceanspaces.com/attachments/2-5f64a1ae714d3.jpeg
A színes hobbi futó választékért látogass el honlapunkra!

Természetesen ez csak egy kezdő szett, ezen kívül sokféle modell és szín várja az érdeklődő nőket és férfiakat a hobbi futásra szánt termékek gyűjtőoldalán

Intenzív futás aszfalton

https://sportoljma.fra1.digitaloceanspaces.com/attachments/3-5f64a2190a324.jpeg
Futás az új évszakba!

Az intenzív futók valószínűleg a nyarat is végignyomták, de nekik is elkelhet pár új dolog a ruhatár ősziesítése végett. Ezen kívül ezek a termékek természetesen éppúgy használhatóak bármely futó számára, hiszen amiben le lehet futni 10-20-30 km-t, az 5 km-en is kényelmes lesz! 

De mennyi az annyi?

- hosszú ujjú aláöltözet: 6990 Ft. A női  és férfi aláöltözetek légáteresztő, mégis meleg anyaguknak köszönhetően optimális hőérzetet biztosítanak 10-20 fok közötti hőmérséklet esetén is. Hidegebb időben érdemes magunkra kapni egy plusz réteget – ez persze mindenkinek saját komfortzónájától függ.

- mellény: 6990 Ft. A női  és a férfi Kiprun Light mellények extra könnyűek, saját zsebükbe hajtogathatóak, anyaguk pedig védelmet biztosít szeles időben. 

- hosszúnadrág: 7990 Ft. A Kiprun Support női nadrág plusz izomtartással segíti a hölgyek teljesítményét. A férfiaknak kialakított Kiprun Light nadrág hőszigetelő anyagának köszönhetően 15 fok alatti hőmérsékleten is komfortos viselet.

- cipő: 19 990 Ft-tól. Intenzív futócipőink között mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő társat, legyen szó versenyről, aszfaltról, félmaratonról vagy maratonról.

Az aláölözetet, mellényt, nadrágot és cipőt tartalmazó szett összértéke: 41 960 Ft.

Igazi aszfaltbetyár vagy? Válogass tovább az intenzív futóknak készült termékeink között.

https://sportoljma.fra1.digitaloceanspaces.com/attachments/4-5f64a395cf306.jpeg
Intenzív futóknak is fontos a ruhatár ősziesítése

Terepfutás

https://sportoljma.fra1.digitaloceanspaces.com/attachments/5-5f64a461dc5de.jpeg
Ősz: az erdők leggyönyörűbb időszaka!

Ha egy évszakot kellene kiemelnem, amikor a legkirályabb a terepfutás, akkor az biztosan az ősz lenne! Nézzük miből válogathatnak a terepfutás szerelmesei!

- póló: 4990 Ft. Ősszel még sokszor olyan meleg van, pláne egy durva terepfutó edzés közben, hogy elegendő egy rövid ujjú. Az Evadict pólók  anyaga rendkívül kopásálló, hátsó zsebükben pedig egy-két energiaszeletet is magaddal vihetsz.

- széldzseki: 7990 Ft. Az extra könnyű, saját zsebükbe csomagolható dzsekik védelmet nyújtanak a szél, és enyhe eső esetén. 

- hosszúnadrág: 8990 Ft. A terepfutó nadrágok kopásálló anyagból készültek, több zsebbel rendelkeznek, cipzárjuknak köszönhetően pedig könnyedén le-és fel lehet venni őket.

- cipő: 14 990 Ft-tól. az Evaidict terepfutó cipők között már a legolcsóbb modell is alkalmas 40 km lefutására is, erdei ösvényen. A széles választékban mindenféle talajtípusra megfelelő termék megtalálható, akár ultra távokig.

Eképpen a kezdő szett összértéke: 36 960 Ft.

Honlapunkon persze ennél sokkal több terepfutó és tájfutó terméket megtalálhatsz!

https://sportoljma.fra1.digitaloceanspaces.com/attachments/6-5f64a54d227c3.jpeg
A terepfutó termékek fő előnye: strapabírás és kopásállóság

Ha szeretnétek plusz motiváció gyűjteni vagy megosztani sikereiteket, valamint részt venni izgalmas kihívásokban, akkor sok szeretettel várunk Titeket a Kalenji Futóközösségben! Hajrá ősszel is!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)