Magazin

Blog

Recathlon – a felhasználó szemszögéből

A Recathlon egy használt sportcikk vásár, ahol a Decathlon segít eladni a kihasználatlan, megunt sportszeredet. Ha neked is ezer éve a garázsban áll a bringád, vagy gyermeked nőtte ki régi kerékpárját, akkor érdemes körülnézni a Recathlon választékban!

A használt tárgyak adás-vétele napjainkban egészen új szintekre emelkedett, a kifejezetten erre épülő internetes portáloktól kezdve, a hagyományos bolhapiacokon át rengeteg fórumon kereskedhetünk, adhatunk, vehetünk. Ez nem csak számunkra előnyös, hanem azzal, hogy megunt, nem használt, de jó állapotú tárgyaink visszakerülnek a körforgásba, tulajdonképpen a Földünknek is jót teszünk. A használt sportszerek adás-vételében pedig a Decathlon nyújt segítséget, ez pedig nem mást, mint a Recathlon!

Fenntarthatóság a Decathlonnál

Ahogy manapság egyre több egyén keresi a fenntartható megoldásokat az életben, úgy a multik is kezdik felismerni, hogy tevékenységükkel mekkora hatással vannak a bolygónkra. A Decathlonnál pár évvel ezelőtt került a prioritások élére a fenntarthatóság, melyet a megújult missziónk is tükröz: 

"Fenntartható módon elérhetővé tenni a sportolás örömét és jótékony hatását a lehető legtöbb ember számára."

A Decathlonnál keressük a fenntartható lehetőségeket a termékek gyártásától kezdve, a szállításon át egészen az értékesítésig. Ehhez kapcsolódik megújult szolgáltatásunk is, a Recathlon, mely által szeretnénk egy környezettudatos lehetőséget biztosítani felhasználóinknak a használt sportszerek adás-vételére. 

A Decathlonnál törekszünk a fenntartható megoldásokra

Mi az a Recathlon?

Egy használt sportcikk vásár, ahol a Decathlon segít eladni a kinőtt, nem használt, megunt sportszert. A Recathlonnak köszönhetően évente többször van lehetőséged, hogy eladd használt termékeid vagy rátalálj egyre. Az erre a célra létrehozott weboldalon keresztül tudsz tájékozódni arról, hogy a hozzád legközelebbi Decathlon áruházunkban éppen milyen "vásár" aktuális. A folyamat igazán egyszerű - az eladni kívánt termékedet regisztrálnod kell a Recathlon honlapján, majd ha elfogadják a regisztrációdat, be kell vinni az áruházba, ha pedig sikerül eladni az általad megjelölt áron, ajándékkártya formájában kapod meg a terméked értékét. 

Bringavásár a Recathlon által

A Recathlon előnyei

  • Lehetőséged van eladni a már régóta nem használt vagy megunt sportszeredet.
  • Fenntartható módon tudod eladni vagy megvásárolni a használt sportszert, hiszen a termék nem a kukában landol, hanem újrahasznosul és bent marad a "körforgásban".
  • Általában kedvezőbb áron jutsz hozzá a termékhez, mintha újonnan vennéd.
  • Sporttanácsadóink ellenőrzik a termék megbízhatóságát és szakértelmükkel segítenek az eladásban, vásárlásban.
  • Eladott termékedért cserébe egy Recathlon utalványt kapsz, amely a rajta szereplő összeg erejéig bármely magyarországi DECATHLON áruházban levásárolható, beleértve a www.decathlon.hu online webáruházat is, a kiállítástól számított 2 évig.

Milyen termékeket tudsz ilyen módon értékesíteni 2022-ben?

Idén tavasszal egyelőre csak kerékpárokat tudunk fogadni. Amint más sportszert is tudsz regisztrálni, értesíteni fogunk. Tegyél Te is velünk együtt egy fenntartatóbb bolygóért! Találkozzunk áruházainkban a Recathlon ideje alatt is!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)