Magazin

Blog

Recathlon – a felhasználó szemszögéből

Apjuk, pakold már el innen a kis Józsi kinőtt biciklijét, állandóan útban van....

Apjuk helyett lehet drágám, Józsi helyett Ernő, Gézu, Pisti, stb., de a lényeg ugyanaz. A gyerek kinőtt sportszere útban van. Bosszantó, nem? Tudom, én sem férek el az erkélyen/szobában/lakásban a használtan vett bringáktól..

Mi az a Recathlon?

Egy használt sportcikk vásár, ahol a Decathlon segít eladni a kinőtt, nem használt, megunt sportszert. A lényege, hogy annyiért adják el, amennyiért én akarom, nem raknak rá hasznot, viszont a pénzt ajándékkártyán kapom meg, nem készpénzben. Ráadásul nem kell hirdetgetni, válaszolgatni, találkozgatni, hurcibálni... Elviszem, remélhetőleg eladják és én örülök, de a család egyes tagjai még jobban. De ha jobban belegondolok, nekem se házisárká... feleségem, se párom, se gyerekem, mégis mozgat a tény, hogy lesz Recathlon. Hisz itt majd’ mindent találok, amire bár sokszor semmi szükségem, mégis meglátva, kialakul bennem az a bizonyos „kell” tudat. Tudod, amikor már van belőle 3, de kell az a 4. Hogy miért? Azt nem tudod, nem is érdekel, de KELL!! Legyen szó bicajról, görkoriról, fitneszgépről, pecabotról, vagy egy rollerről, kinek mi a fétise. 

Trocathlon - használt sportcikkek adás-vétele

Az én hobbim sajnos a kerékpár, és az ezzel kapcsolatos dolgok. Nem a legolcsóbb mulatság, bélyeget gyűjteni vagy használt ruhákkal bizniszelni lehet, sokkal kifizetődőbb lenne, de nekem sajnos a kerékpár jutott, ami ha olyan vétel, meg kell szerezni, és haza kell juttatni bármi áron..pláne ha kettő.. 

Trocathlon
 Ha vettél 2 bringát, de nincs autód, csak egy nagy kerékpáros futárzsákod, akkor nem létezik lehetetlen

Ahol elég egy hajtásba, egy vázba beleszeretni, és máris üres a pénztárca, de ha a családban van gyerek, egy, a Recathlonban 1500 Ft-ért otthagyott „csak útban van” kerékpárért akkor is kiadok pénzt, ha csak az erkélyen fog csücsülni napokig...hetekig...hónapokig...vagy amíg a szóban forgó rokon ki nem növi és mehet vissza a Recathlonba, hogy a bringáért kapott pénzt beleforgassuk egy komolyabb gépbe. 

Összefoglalva tehát, mi is az a Recathlon? Egy lehetőség! Lehetőség megszabadulni a megunt sportcikktől, vagy épp beszerezni valamit, amiből felesleges újat venni, mert az új is úgy fog kinézni 1 hónap után, mint ez, ami innen van, de féláron volt.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)