Magazin

Blog

Recathlon - Használt sportszer vásár a Decathlonban

Szeretnél tenni valamit a fenntartható fogyasztásért? Szabadulnál megunt sportszereidtől, vagy szeretnél vásárolni valamit, de nem feltétlenül újonnan? A Recathlon idén is lehetőséget ad rá, hogy mindezt áruházi körülmények között tudd megvalósítani.

Megújult szolgáltatásunk: Recathlon

Pár éven át a szolgáltatásunk szünetelt, viszont tavaly, 2021-ben megújult formában újra elindultunk vele. Mégpedig Recathlon néven, amely a magyar vásárlók számára is könnyebben értelmezhető, mint “franciás” elődje. Jogos lehetett a kérdés: mikor, ha nem most? Hiszen az egyre elszabaduló árak mellett az emberek a sportszer vásárlási szokásaikat is kezdik újra gondolni. Erre nyújthat instant megoldást idén is ez a szolgáltatás, melyhez egy teljesen új weboldal is társul, amin keresztül akár otthonról is regisztrálhatja sporteszközét a vásárló, vagy épp keresgélhet is a meghirdetett termékek között.

A korábban Trocathlon néven ismert szolgáltatásunk újul meg, Recathlon néven

Hogyan működik?

A hirdetőnek nincs más dolga, mint kiválasztani a honlapon az eladás helyét (az áruházat), feltölteni a termék adatait - jó minőségű képpel együtt - és meghatározni egy árat. A folyamat akár otthonról a fotelből is intézhető, de az áruházakban kollégáink is segítségedre lesznek. Az eladás és vásárlás további lépéseiről a Recathlon weboldalán tájékozódhatsz.

Mostantól minden áruházunkban elérhető szolgáltatásról beszélünk, a termékeket a szokásos módon, a már jól ismert, áruházak melletti sátrakba ellátogatva lehet megtekinteni. Az anyacég számára (is) kiemelt prioritás a fenntarthatóság folytonos javítása, a mind zöldebb gondolkodás. Ebbe a sodrásba illeszkedik be a Recathlon is. Tervünk, hogy hosszútávon részét képezze a mindennapi eladásainknak a használt sporttermék értékesítés.

Idén tavasszal is támogatjuk a használt kerékpárok újraértékesítését

Hisszük és tudjuk, hogy a világ változásaihoz igazodva kell sportszerkereskedelmünket működtetnünk világszerte és olyan megoldásokat szükséges találnunk, mely által még több emberhez juttathatjuk el a sportolás örömét és jótékony hatását. A Recathlon révén, különösképpen egy ilyen kihívásokkal teli időszakban még több magyar felhasználónkat tehetjük elégedetté és igazán sportossá.

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)