Magazin

Blog

Regeneráció - Újdonságok az Aptoniától

Az Aptonia márka neve fémjelzi Decathlonon belül a triatlon sportot: az ő nevük alatt találjátok meg a hidratációt, az energiapótlást, a triatlon kiegészítőket és a masszázs termékeket. Utóbbiba nem csak krémek és olajok, de különböző önmasszázsra is alkalmas eszközök tartoznak. Nálam otthon már egy egész „kínzókamrányi” SMR henger, stick, labda és minden egyéb sorakozik a polcon. Most nézzük a legfrissebb termékeket, melyek között biztosan ti is találtok érdekes újdonságokat!

Ha van olyan csapat, akikhez évről-évre óriás lelkesedéssel megyek megnézni az új termékeket, akkor az az Aptonia! Rengeteg erőt, energiát és kutatást fektetnek bele, hogy egyre pontosabban kiszolgálják a sportolók igényeit. Bemutatom, milyen érdekes újdonságokat találtok a regenerációhoz szükséges eszközök választékában!

Még hatékonyabb masszázs – rezgéssel!

A trigger pontok és az izmok lokális átdolgozására megérkezett a rezgő labda. Méretre nem sokkal nagyobb az eredeti verziónál, viszont hatásosabb. Átmérője 85 mm, így bárhová magaddal viheted. Gyakorlatilag bármely izomcsoportot meg lehet dolgozni vele. Egy rezgési fokozattal rendelkezik, amely könnyen elindítható egyetlen gombjával. Még egy pozitívum: elemek helyett USB kábellel tölthető! Ha nem akartok kiszúrni az alsó szomszédotokkal, akkor a parketta helyett használjátok egy polifoamon! :) 

Regeneráció - Újdonságok az Aptoniától: rezgő labda
 A rezgő labda USB kábellel tölthető

Nagy testvére a szintén rezgéssel dolgozó elektromos SMR henger. A masszázs intenzitását a hengerre nehezedő testsúllyal és a rezgési fokozat beállításával lehet szabályozni – a START gomb egyszeri megnyomásával enyhe, kétszeri megnyomásával közepes, háromszori megnyomásával erős intenzitású fokozat érhető el. A henger vezeték nélkül használható, és szintén tölthető USB porttal. Szuperül használható a lábizmokon és a farizmokon is. Hát esetében viszont ügyelni kell: a gerincoszlopot ne nyomjátok meg az ehhez hasonló eszközökkel! 

Regeneráció - Aptonia újdonságok
 A masszázs intenzitását a hengerre nehezedő testsúllyal és a rezgési fokozat beállításával lehet szabályozni

Elektromos masszázsöv

Elérkeztünk a legfrissebb darabunkhoz: ez nem más, mint a 900-as masszázsöv. Ha nincs energiád sport után máshoz, csak egy helyben ülni vagy feküdni, akkor ez a te terméked! Használható a test bármely területén: kiválóan ellazítja a nyak, a derék, a comb, a vádli és a talp izmait is. 

Regeneráció - Aptonia újdonságok
 A masszázsöv kiválóan ellazítja a nyakizmokat is

8 forgófejével lehetővé teszi az erőkifejtés nélküli önmasszázst. Csak dőlj hátra és lazulj el! Ehhez segítségedre lesz a masszázsfejek fűtési lehetősége, az állítható forgási sebesség, és a változtatható forgási irány. A masszázsöv elektromos hálózatról működik! 15 perc után vagy túl erős nyomás esetén automatikusan leáll.

Ha nem rajongsz az elektromos eszközökért

A gerinc melletti és a combhajlító izmok masszírozására megérkezett az 500-as dupla masszázsgolyó. Kialakításának köszönhetően úgy masszírozza át az izmokat, hogy közben nem nyomja meg a gerinccsigolyákat. A lábizmokat a padlón ülve érdemes masszírozni vele, de a hát átgörgetéséhez ajánlott a fal mellé állni. 

Regeneráció - Aptonia masszázs eszközök
 A hát átgörgetéséhez akár a falhoz is lehet állni

Labda fronton is van még egy újdonságunk: ha a test izmosabb részein is szeretnéd elérni a mélyizmokat, akkor a nagyméretű labdát neked találták ki! Számomra leghatékonyabbnak a hajlítóm és a farizmaim ellazításában bizonyult.

Kompressziós szárak

Na nem a sportolás közben használatosak! Az Aptonia kompressziós szárait sportolás után vagy hosszabb utazás során kell viselned. Segítségükkel mérsékelhető és megszüntethető a sportolás után jelentkező nehézláb érzés. Ahhoz, hogy megfelelően kifejthesse a hatását, a párak felvételénél figyelj rá, hogy melyik illik a jobb és a bal lábadra, valamint viseld legalább 1,5 órán keresztül. 

Regeneráció - Aptonia újdonságok

 A regeneráció céljából készült kompressziós szárat sportolás után viseld![/caption] Ne feledjétek: a sportolás utáni nyújtás és masszázs ellógásával ugyan a jelenben megspórolhattok egy kis időt, de a jövőben a test megbosszulja, ha nem kapja meg a törődést. További sikeres és sérülésmentes sportolást kívánok! 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)