Magazin

Blog

Sportoljatok együtt! - 5 tipp az egész családnak

2020. március 19.

Megérkezett a tavasz és bár még nem olyan az időjárás, amiben minden szabadidőnket a friss levegőn akarnánk tölteni, de a napsütés már mindenképpen a kertbe csalogat. Az egész napos kerti játékhoz még talán nincs elég meleg, de számos sportos játék közül válogathat ilyenkor is az egész család, hűvösebb idő esetén pedig beltéren sem kell lemondani a közös mozgásról!

Mit lehet közösen sportolni a kertben?

Tollaslabda

Az egyik legegyszerűbben elsajátítható sport a tollaslabdázás, ráadásul szinte bárhol játszható. 
Mindössze két ütőre és egy tollaslabdára van szükségünk az önfeledt időtöltéshez. Ha extra kihívást szeretnénk vinni a játékba, a percek alatt össze- és szétszerelhető tollaslabda háló ideális választás lehet számunkra.

A kertben, jó időben, szélcsendben tökéletes kikapcsolódás

Frizbi és bumeráng

Nemcsak a kislabdát tudjuk dobálni a gyerekekkel, hanem a sokkal izgalmasabb frizbivel is kitűnő szórakozási lehetőséget teremthetünk. A kis súlyú, jó fogású frizbit a gyerekek is könnyen el tudják dobni, szivacsból készült változatával pedig a legkisebbek is biztonságban vannak. Ha a frizbizés már a kisujjunkban van, vagy valami egzotikusabbra vágynánk, érdemes kipróbálni a bumerángot!

Foci 

Az örök kedvenc! Jó időben kis családi focimeccsek színterévé válhat kertünk, amihez igazán nincs szükség extra kiegészítőkre - egy jó focilabda, két kapu és indulhat a játék. Ha elegetek van abból, hogy állandóan szétrúgjátok a home made felállított focikaput, érdemes beszerezni egy könnyen felállítható kaput, amivel nem kell sokat bíbelődni.

Ha rossz idő van? Benti, családi sportok

Biliárd

Ne a verseny méretű biliárd asztalokat képzeljük most magunk elé, hiszen az kissé hely-és költségigényes is lenne... Vannak ennél már sokkal felhasználóbarátabb alternatívák is, olyan asztal, mely nem foglal sok helyet és bárhol, bármikor játszhatunk vele.

Pingpong

Már-már végtelen a variációs lehetőség arra, miből tudunk hirtelen pingpongasztalt varázsolni. A hagyományos asztalokon túl ugyanis már egy 'mobil' háló is elég, amit megfelelő felületre rögzítve azonnal pingpongasztalt tudunk készíteni. Igazi tesós játék, de ha elég hely van hozzá, akár egy forgózást is ki lehet próbálni az egész család bevonásával...

Bárhol felállíthatod a pingpongasztalt a lakásban is!

 

Sporttanácsadó munkatársaink

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)