Magazin

Blog

Sportos karácsonyi ajándékötletek

Ajándékot keresel de nincs ötleted? Szerezz be mindent egy helyen az egész családnak! Ismerd meg ajánlatainkat, vásárold meg őket áruházainkban vagy rendelj meg mindent online!

Ajándék ötletek az egész családnak

Ha az egész családnak keresel ajándékot, akkor valami közös szórakozást kínáló sportszert, például pingpongasztalt , játszótéren és kertben is felállítható focikaput vagy hálóval is felszerelt tollaslabda szettet válassz! 

Gyerekeknek

Mind óvodás-, mind kisiskolás korú gyerekeknek ideális ajándék egy trambulin, szánkó, gyerekkerékpár vagy futóbicikli, esetleg roller.

Az "Unicorn" gyerekkerékpár 3-4,5 kor közötti lányoknak tökéletes ajándék lehet

Lányoknak

Lányoknak ideális ajándék lehet egy csinos sportos óra, egy szép hátizsák vagy akár egy sportcipő.

Fiúknak

Fiúknál nem lehet mellélőni labdával, de a darts táblának és a gördeszkáknak is nagyon szoktak örülni.

Ajándékok férfiaknak

Férfiaknak érdeklődéstől függően akár súlyzót, akár horgászfelszerelést, akár valamilyen sportos, elektromos kütyüt érdemes választani.  

Szülőknek

Szülőknek nem lehet mellényúlni egy szép, praktikus és meleg pulóverrel vagy mellénnyel. Emellett klasszikus, kiegészítő ajándék lehet egy zokni vagy kulacs.

Szülőknek nem lehet mellényúlni egy praktikus pulóverrel!

Ötletek pároknak

Pároknak ideális minden közösen űzhető sport kelléke, így a teljes tollaslabda készlet, pingpongszett vagy egy férfi és női kivitelben is kapható túrahátizsák.

Ajándékötletek anyáknak

Anyáknak ideális ajándék lehet egy szép, sportos kabát, egy bélelt téli cipő vagy egy kényelmes városi kerékpár.

Apáknak

érdeklődéstől függően jó ajándék lehet valamilyen horgászfelszerelés, kerékpáros kiegészítő vagy lámpa

Apró, de mindig hasznos ajándék lehet egy kulacs vagy egy zokni, de a termosszal és a sapkával sem lehet hibázni. 

Bármilyen horgász felszerelés hasznos lehet azoknak az apáknak, férfiaknak, akik szívesen töltik szabadidejüket a vízparton.

Mit vegyek a barátomnak?

A mit vegyek ajándékba a barátomnak kérdés nehéznek tűnik, de igazából nagyon könnyű rá válaszolni. Tudod mekkora a mérete, így nem lesz nehéz egy pólót vagy pulóvert választani neki, de a nadrág is hasznos és praktikus ajándék lehet.

Mit vegyek a barátnőmnek?

Hangzik el sokszor a kérdés, amire nem is olyan nehéz válaszolni. Lányoknak egy sportos, csinos cipőt, kényelmes, meleg pulóvert vagy a sport utáni regenerációhoz hasznos masszázs eszközöket is tudsz választani. 

Egy csinos, meleg pulóvernek a nők mindig örülnek

Cégnek vagy kollégáknak 

akár ajándékkártyát, akár pingpongasztalt tudsz választani. Ha minden munkatársnak szeretnél valami ajándékot, úgy a kulacs és a termosz mellett a sapka olyan ajándék, ahol nem kell a méretekkel bűvészkedni. 

Idősnek, nyugdíjasoknak 

hasznos ajándék lehet egy meleg, kényelmes pulóver, téli zokni, vagy egy pár papucs.

Iskolásnak 

kézenfekvő ajándék egy új hátizsák, esetleg tornazsák vagy sportcipő. Kamaszoknak a gördeszka és a roller nem okoz csalódást. 

Kamaszoknak a gördeszka menő ajándék!

Utolsó pillanatos ajándék

Ha nem jutsz el egyik áruházunkba sem vagy az utolsó pillanatban keresel ajándékot, akkor az ajándékkártyát javasoljuk. Ezt 2000-50000 Ft közötti összeggel tudod feltölteni, a megajándékozott pedig 2 éven belül, akár részletekben is le tudja vásárolni. 

Boldog karácsonyt kívánunk!

 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)