Magazin

Blog

Sportot ajándékba

Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz időket élünk, és nem tudni, mi vár még ránk a jövőben. Nem szeretnék ünneprontó lenni, sőt segíteni szeretnék az írásommal. Pontosan tudom, hogy a karácsony elsősorban a lelkekről szól, de ugyanakkor a szeretet kimutatása tárgyakban is arcot ölt.

A sport a legjobb befektetés

A kialakult világ politikai, és az ebből adódó gazdasági helyzetének következtében sokak megélhetése vált bizonytalanná, és a túlélés lett most a legfontosabb. Ha azonban úgy tekintek a sportolásra, mint az életminőségünkért való tenni akarásra, akkor arra buzdítalak benneteket, hogy ajándékozzatok sportot karácsonyra! Most, amikor mindenkinek jobban oda kell figyelni az önfenntartáson kívüli forintok kiadására, még fokozottabban figyeljük szeretteink viselkedését és szokásait, hátha kapaszkodót nyújt az ajándék ötletünkben. 

Az év utolsó két hónapja gyakorta ezzel telik, mert az adás örömétől nem szeretnénk megfosztani szeretteinket és magunkat, még most sem. Amit biztosan állíthatok, hogy a közösen megélt sport élményeknél kevés jobb dolog van az életünkben. Egyéni sportoló vagyok 44 éve. Nagyon sokat készültem egyedül, magányos farkasként, de a versenyen körülöttem lévők, és az otthon értem szurkolók nélkül soha semmit sem értem volna el. 

Az utóbbi években az egészség megőrzése lett a legfontosabb, amiben nagy segítséget kaphatunk a szerető és féltő családunktól. Együtt sportolni, az egészségért való tenni akarás ma a legjobban kamatozó értékpapíroknál is többet ér. Nem kell itt csodákra gondolni, csak minden nap tenni egy kicsit az egészségünk megőrzése érdekében. Olyan ez mint a malacperselybe gyűjtött pénz. Ha minden nap bele teszünk 50 forintot, nem okoz talán nehézséget, de 10-15 év múlva már adománykényt tekinthetünk az eredményre. 

Ahhoz hogy minél jobb minőségben élhessünk a 6., a 7., vagy a 8. X betöltése után is, ahhoz még a fiatal éveinkben kell lerakni az alapokat. Nem mindegy a végelszámolásnál, hogy milyen minőségű életet élünk. Tegyünk érte, hogy a kiszolgáltatottság érzése, családunk minden tagját kerülje el messziről! Ha ez megvalósul, akkor ez a legnagyobb ajándék.

Ajándékötletek

Két és fél évvel ezelőtt csatlakoztam a Decathlon blogíró csapatához, így ez már a harmadik írásom amit karácsony előtt osztok meg veletek. Az elsőben kifejezetten a futókhoz szóltam, tavaly pedig a családommal végzett sport szokásainkból szemezgettem néhányat. 

Az idén egy adat alapú írással készültem számotokra, amivel remélem hogy sokaknak tudok segíteni. Ezzel szeretném könnyebbé tenni nektek az ünnepek előtti stresszes napokat. Az elmúlt év, évek adatait feldolgozva a decemberben legjobban keresett termékeket gyűjtöttem ki, ami az ajándékozási szokásaitokat hűen tükrözi. Fontos azonban az is, hogy milyen esély van idén az elérhetőségére, vagy esetleg mivel helyettesíthető. 

Érdemes a beszerző körutatok előtt ránézni a Decathlon applikációra, mert jó néhány olyan termékkel találkozhattok, aminek csak online elérhetősége van. Talán nem meglepő, hogy a jégkorcsolyák és a téli túracipők vitték a prímet. Tavaly befagytak a tavak egy kis időre és több városban illetve kerületben üzemeltettek jégpályát az önkormányzatok. Remélhetőleg a szánkók is előkerülhetnek a tél folyamán, és egyre több család csinál közös programot a szabadban! Darabszámot tekintve, inkább a minden napos használatra megvett szükség tárgyak vezetik a listát. Zoknik, kesztyűk, sapkák.

Futásban egyértelmű győztesként tekinthetek a mínusz fokokban is viselhető futókabátunkra, legyen az női, vagy férfi. Ez már egy igazi karácsonyi ajándéknak számít egy rendszeresen futó számára, mert sokan sajnálják maguktól a 24 990 Ft-t. Ha azonban a család néhány tagja össze tudja dobni rá a pénzt, akkor mindenki boldog lehet. Sokáig szemeztem ezzel a kabáttal én is, mert extrának gondoltam. 

Próbáltam lebeszélni magam róla, hogy nincs igazán szükségem rá. Aztán, engem is meglepett vele a Jézuska és minden egyes részletét imádom ennek a kabátnak. Nagyon komplex cucc, hiszen kesztyűt és sálat is tartalmaz, amit fejpántként is hordhatok ha lecsatolom a gallérjáról. Extra hidegekben sem kell sok réteget alávenni mert rendkívül jó hőszigetelő tulajdonsággal bír, és van rajta kapucni is. Egy órán át tartó esőtől is megvéd. 

A futókabát, amit mínusz fokokban is viselhetsz

Az ajándékotok

Talán nem árulok azzal nagy titkot, hogy nap mint nap értetek, az elégedett vásárlókért dolgozunk. Kezdem is a legnagyobb örömhírrel! Meghallottuk az igényeket, és november elsejétől újra életbe lép a hűségkártyások illetve a regisztrációval rendelkezők számára a pontgyűjtés. Továbbra is élhettek a második esély, vagy más néven a 365+ árucsere programunkkal. Egy további figyelmességre szeretném felhívni a figyelmeteket, ami nem más mint, a Teszteld és vedd meg később! Itt csak a kijelölt termékre vonatkozik a lehetőség, míg az előzőnél a saját márkás termékekre. Mint látjátok, van bőven ajándék a mi kosarunkban is számotokra. 

Lehet hogy első körben fel sem tűnik, hogy ezek mekkora lehetőségek, de ha jobban belegondoltok, akkor rájöttök ti is. Lehet, hogy már jártatok úgy a boltban, hogy a nagy találkozást jelentette a futócipő, de a 6-8-ik km után már közel sem nyújtotta azt az élményt amit elvártál. Gondoljatok csak bele! Nem kell a gyermeketek vagy a párotok idejét rabolva 30-40 percig cipőt próbálgatni. A kényelmi szempontokat 5-10 perc alatt is el tudod dönteni, így megspórolhatod a futólépésben megtett áruház köröket a vásárlók gyűrűjében. 

Ha nem lenne még elég ennyi, akkor a Decathlon áruhitel konstrukció is a rendelkezésetekre ál, évente többször is. Alapvetően hitel ellenes vagyok, mert én még az "addig nyújtózkodj amíg a takaród ér!" generációból származom. Ugyanakkor vitathatatlan tény hogy ma már egy technikai bakancs, egy futócipő, vagy egy télikabát ára is kisebb fajta vagyonnal ér fel. Futamidőtől és persze az összegtől függően, egy év alatt már könnyedén teljesíthetővé válik a visszafizetés. Arról már nem is beszélve, hogy az egészséges életmód, a legjobban kamatozó befektetés!

A legjobb, ha már gyerekkorban megszeretjük a sportot

Legyen áldott, boldog ünnepetek!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)