Magazin

Blog

Téli alapdarabok futáshoz

Íme pár alapdarab, ami a hideg időszakban nem hiányozhat egy futó szekrényéből sem.

Run warm nadrág nőknek és férfiaknak

Megtalálható a közkedvelt tavaszi/nyári hosszú egy kis extrával: polár bélés a megfelelő hőtartásért. Ez ne tévesszen meg, a naci továbbra is nagyszerűen vezeti el a felesleges izzadtságot és ha futás végeztével gyalogolnod kell, nem fogsz kihűlni 2 perc alatt.

Az felsőd ujja nem fog többé felcsúszni a kesztyű alatt

Run warm+ nadrág nőknek és férfiaknak

Ha valami csinosabbat, vagányabbat szeretnél, akkor az előbb említett nadrág nagytesóját tudom ajánlani. Több „zseb” található rajta és hálós anyagának köszönhetően jobban is szellőzik. 


Run warm+ night nadrág nőknek

Mivel hamarabb sötétedik, a Decathlon gondolt az esti futókra is: van egy éjszakai változata, ami fényvisszaverő mintával teli.

Szabad mozgástér és megfelelő hőtartás

Run warm+ férfiaknak

Ha szereted a bő fazonokat, akkor ezt neked találták ki! Ugyanis az előbb említett téli nadrágnak van egy melegítő változata. Az extrém hideg napokon még aláöltözetet is fel tudsz alá venni.

Kiprun warm nadrág

Ha még technikaibb nadrágot szeretnél, arra is van megoldás. Hölgyeknél fényvisszaverő csíkok a bokán, térdhajlatban jó szellőzés és cipzáras száralj. Az uraknál pedig vízlepergető réteg, 3 zseb (amibe belefér egy-egy 250 ml-es puha kulacs) és csökkentett varrásszám került kialakításra.

Run warm mellény

Egy kapucnis pulcsi bármikor jól jöhet, könnyen széthúzható és ha kell a derékra is lehet kötni. Egy mellénnyel pedig csúcs párosítás, akár ősszel, télen vagy tavasszal.

Nem csak elöl, hanem hátul is találhatóak fényvisszaverőcsíkok

Run warm felső nőknek és férfiaknak

Nekem a tavalyi kedvencem ez a kis bélelt pulcsi volt. Idén még egy színnel gyarapítom az amúgy is dugig lévő gardróbot. Kifejezetten szeretem, hogy a hüvelykujjamat bele tudom dugni, így sosem fázik a csuklóm.

Kiprun skincare póló

De ne feledkezzünk meg az alsó rétegről sem. Egy aláöltözet nagyon jó hosszútávú befektetés. Akár magában, akár egy mellénnyel vagy egy pulcsival is remekül kombinálható a hidegebb napokon.

2in1: pár ügyes mozdulattal sálból sapka

Kiegészítők

Végül, de nem utolsó sorban érdemes beszerezni egy sapkát és egy kesztyűt. Ha nem szeretsz sapkát húzni, akkor a szuper bélelt fejpántjainkat ajánlom. Ha esetleg egy vékony/vastag sálat szeretnél még a nyakad köré tenni vagy az orrod elé, arra is van megoldásunk. Nagy színválasztékkal és különböző méretekkel várunk (kivéve a sálak).

Amennyiben még lenne kérdésed vagy nem vagy biztos abban, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb, bátran kérd sporttanácsadóink segítségét! :)

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)