Magazin

Blog

Ugorj fejest az új úszódressz kollekciónkba!

Az uszodai úszás ugyan nem évszakhoz és időjáráshoz kötött sport, mégis valahogy a tavaszi szellő a sportolási kedvet is közelebb fújja az emberekhez. Ilyenkor nemcsak a természet újul meg, hanem a Nabaiji úszódressz kollekciójába is új színek, modellek jelennek meg. Legyen szó kezdő, rendszeres vagy intenzív úszókról, ebben a választékban mindenki megtalálja a legmegfelelőbb edzőtársat!

Kezdő úszódresszek

A kezdő dresszek előnye, hogy anyaguknak és szabásuknak köszönhetően kényelmes úszást tesznek lehetővé alkalmi úszóknak is. A pántrendszer kialakításánál a márka figyelt az egyszerű felvételre, és a mozgásszabadság biztosítására. Fel- és levétel szempontjából a legegyszerűbben az U hátkivágású modellekkel lehet megbirkózni. Természetesen az anyag a kezdő dresszeknél is klórálló: már a legegyszerűbb modellt is (összesen) 100 órás használatra fejlesztették ki. Mivel úszódresszeket már nemcsak egyberészes verzióban lehet vásárolni, így a Nabaiji a kezdő úszók számára is elérhetővé tett kétrészes modelleket - így ha szabadtéri medencében úszol, utána egy kis napfürdő és barnulás sem kizárt. :)

 

 

Kezdőként sem kell választanod a divatosság és a technikaiság között!

Rendszeres úszóknak

A középhaladó úszóknak gyártott dresszek magasabb klórállósággal rendelkeznek, mint alkalmi társaik, hiszen egy rendszeres úszó több időt tölt vízben. A hátkialakításra itt már inkább az Y és O kivágás jellemző. Előnyük az anyagösszetétel mellett a mozgásszabadság biztosítása valamint a megfelelő tartás.

 

A rendszeres úszóknak kifejlesztett dresszek fokozott klórállósággal rendelkeznek

Intenzív úszóknak

Az intenzív úszóknak kialakított úszódresszek klórállóságuk végett alkalmasak több, mint 200 órányi edzéshez. Vékony pántrendszerük biztos tartást nyújt, nyitott szabásuk teljes mozgásszabadságot biztosít mind a négy úszásnemben. A nőies formavilág természetesen itt sem felejtődött el: a középen összehúzható kétrészes modell  abszolút favorit lehet ezen szabás kedvelőinek. Persze a hagyományos dresszekhez ragaszkodó csoport sem marad hoppon, hiszen a vidám színek és dinamikus grafika az ő edzéseiket is feldobja.

A haladó úszók is válogathatnak az egy- és kétrészes dresszek között

Kismamáknak

Amennyiben az egészséged engedi, úgy várandósság alatt sem kell lemondanod az úszásról. A kismamáknak kialakított dressz U hátkivágása könnyű le- és felvételt tesz lehetővé. Rugalmas varrásai követik a tesz változását, puha anyaga pedig kényelmes viseletet biztosít.

Kismamaként sem kell lemondanod az úszásról!

Amennyiben a kiemelt termékek közül egyikkel sem estél rögtön szerelembe, úgy ajánlom figyelmedbe teljes női úszódressz kollekciónkat.

További jó sportolást kívánok!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)