Magazin

Blog

Új, alacsony vázas Riverside 500 trekking kerékpár nemcsak nőknek!

Az egyik legnépszerűbb túrakerékpár, a Riverside 500 trekking bike ezentúl alacsony vázas modellként is elérhető, két különböző színben! Nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlott.

Az egyik legnépszerűbb kerékpározási forma a túrakerékpározás, vagy trekking, ami elég sokféle útviszonyt jelenthet. A közös nevező, hogy ezeket az utakat egészen hosszú távként is megtehetjük, függetlenül attól, hogy aszfalton, földúton, könnyebb erdei ösvényen, vagy murván tekerjük végig. A trekking kerékpárok lényege, hogy sportos, de mégis kényelmes megoldást biztosítanak hosszú távokra, szinte bármilyen terepen. Városi körülmények között is jól megállják a helyüket, így a hétköznapi használatban is lehet rájuk számítani. A Riverside 500 trekking bike-ot épp erre fejlesztették ki. Mindamellett, hogy egy letisztult, egytányéros hajtásrendszerről  és vázgeometriáról beszélünk, megbízható bovden vezérelt tárcsafékkel és a hosszabb utakra tervezett kényelmes, ergonomikus markolattal vannak szerelve. 

Magas vázas Riverside 500-as, igény szerint jól felszerelhető többnapos túrákra is

Ezentúl két különböző színben elérhető a Riverside 500 alacsony vázas modellje is. Az alacsony váz lehetővé teszi a szoknyában való kerékpározást, de nemcsak nőknek ajánljuk! Az új vázgeometria megkönnyíti a le és felszállást elöl, ezáltal nem kell aggódnunk amennyiben gyerekülést is szereltünk hátra a kerékpárra. Felszereltségben nincs különbség a két váztípusú kerékpár között. A 36 fogas első tárcsa és a kilencsebességes hátsó fogaskeréksor (11T-36T) kényelmessé teszi a kerékpár használatát tereptől függetlenül. A rugós villa 60 mm-es becsúszóval megkönnyíti az akadályokon való átlendülést.

Az új, alacsony vázas Riverside 500-as megkönnyíti a gyerekek szállítását is

A Riverside 500 trekking bike legnagyobb előnye a kényelmes hosszútávú használat és a vegyes terepen való alkalmasság mellett, hogy nagy mozgásteret biztosít felszerelhetőség terén. A tárcsafékeknek köszönhetően akár 50 mm széles terep külsőt is rakhatunk rá (bordázattól függően), de az országúti vékony külsők is használhatóak lesznek rajta. Akár a magasvázas, akár az új, alacsonyvázas modell mellett döntünk is, a túrakerékpár felszerelhető lesz csomagtartóval, sárvédővel, kosárral, kitámasztóval, gyereküléssel, kulacstartóval és sokféle kerékpáros táskával, egyéni igényeidnek megfelelően. 

Rockrider ST 120 MTB vagy Riverside 500 Trekking? Melyiket válasszam?

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)