Magazin

Kihívás

Új kihívás! #énígysportolok

Munkahely, család, gyereknevelés, hobbi... És mégis szakítasz időt a sportolásra? Te hogy csinálod? Mutasd meg a Sportoljma Facebook csoportjában és zsebeld be a nyereményt!

 

Tudtad, hogy a magyar lakosság közel felének az életében jelen van a mozgás?

És mégis hogy lehet megoldani, miközben a hétköznapok teendői felemésztik minden időnket és energiánkat? Munkába járunk, a gyerekeket visszük edzésre, főzünk, takarítunk, szerelőhöz visszük az autót, levágjuk a füvet és még a barátainkat vagy a szüleinket sem hanyagoljuk el. Mégis hogy csinálják, akiknek a mozgás is jelen van az életükben?

Pontosan tudjuk, hogy a fizikai állapotunk és fittségünk hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez, a jobb életminőséghez, aminek köszönhetően kiegyensúlyozottabban tudjuk élni az életünket.

Te találtál már rá módot? Te hogy oldod meg? Mutasd meg egy képben és néhány szóban, hogy inspirálj másokat is a mozgásra, és inspirálódj mások ötleteit látva! Használd a #énígysportolok megjelölést!

A sportoljma facebook csoportjában külön posztokat várunk, a nyeremény pedig összesen 10 belépőjegy a "Megújulás Napja - Első lépés egy fittebb élet felé" című Decathlonos rendezvényünkre a MOM Sportban március 7-én, ahol a fitnesz több fajtáját is bemutatjuk és szabadon kipróbálhatod, neked melyik válik be.

A posztolók között az 5 legtöbb lájkot kapó nyer egy-egy belépőjegyet, 5 további nyertest pedig a Decathlon zsűrije választ ki a legeredetibb és legkreatívabb megoldásokért.

Mozgás munka mellett? Mozgás gyereknevelés mellett? Posztolj a csoportba!

A kihívás időtartama 2020. február 20-tól március 4-ig tart. A nyereményeket március 4-én sorsoljuk és facebookon értesítjük a nyerteseket.

A szóra kattintva találod a részletes Játékszabályzatot, valamint az Adatkezelési tájékoztatót.

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)