Magazin

Blog

Újdonság a versenypályán! - Megérkezett az Equestrian College!

Ezekben a napokban új versenyruházati termékek érkeznek egyes áruházainkba. Készüljetek fel, mert ez a kollekció teljesen más lesz, mint amit eddig megszokhattatok. A legjobb értelemben. :)

Ettől az évtől egy kicsit kibővül a versenyruházati termékcsalád a választékunkban. Olyan modellekkel jelentkezünk, melyek sehol máshol nem elérhetőek, csak a Decathlon kínálatában. Az új termékekből álló minikollekció Equestrian College néven kerül először hat nagyobb áruházunk polcaira várhatóan március utolsó napjaiban. A tesztáruházak Budaörs, Dunakeszi, Soroksár, Győr, Székesfehérvár és Szeged lesznek. Az öt új modell abszolút figyelemreméltó az első pillanattól kezdve. Kifinomult tervezés, gondos kivitelezés, tapintható elegancia jellemzi őket, mely azonnal látszik.

Fontos tudnotok, hogy ezek a termékek egyelőre nem lesznek elérhetőek online, tehát csak az áruházakban, fizikailag tudjátok őket megvásárolni. Ez azért van így, mert a megszokottól eltérően egy külső partner, egy nemzetközi szinten is sikeres, neves magyar gyártó tervezi, gyártja, és szállítja nekünk ezeket a termékeket. Az előzetes termékbemutató meetingek során mi már a saját szemünkkel is láthattuk, hogy a minőség, és a design önmagáért beszél. Az új termékek minősége már közel van a prémium kategóriához, azonban árban jócskán elmarad tőle. Bízunk benne, hogy büszkén viselitek majd a versenypályán. A kollekció darabszáma egyelőre limitált, így nyitás után érdemes lecsapni rá. Lássuk tehát!

Mesh elegance versenying

Mesh elegance versenying

Női  és gyerek versenying rugalmas technikai anyagból, szellőző betétekkel. Enyhén karcsúsított derekú, dekoltázsában és ujján finom mesh anyaggal kombinált funkcionális lovas versenypóló. Dekoltázsa körül kristály díszítéssel. Hátul gombolható nyakrésszel. A fekete szín csak női méretekben elérhető, míg a fehér női és gyermek méretekben egyaránt.

Taupe leather versenyzakó

Taupe leather versenyzakó

Női és gyerek méretekben is kapható versenyzakó elegáns, szürke selyemfényű műbőr gallérral díszítve. Kifinomult tervezés és szabásvonal jellemzi ezt a technikai alapanyagú zakót, melyet a versenyzés igényeinek megfelelően terveztek. Alapanyagának rugalmassága és könnyedsége maximális funkcionalitást biztosít a lovasoknak. 

Tiara sport versenying

Tiara sport versenying

Női és gyerek méretekben is kapható versenying rugalmas technikai alapanyagból, kontrasztos színben, elegáns kristály és ezüst csík díszítéssel az elején. Enyhén karcsúsított szabásvonal, hátul gombolható nyakrésszel.  

Lady bow versenyzakó

Lady bow versenyzakó

Női és gyerek méretekben is kapható versenyzakó, fehér paszpól díszítéssel és szürke gallérral. Kialakítását tekintve klasszikus szabásvonal jellemzi a zakó elejét, míg a háta elegáns derékpánttal díszített. Technikai alapanyagból készült, maximális rugalmasságot és mozgásszabadságot biztosít a viselőjének lovaglás közben.  

 

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)