Magazin

Blog

Újdonságok a Fouganza 2023-as választékában

Megérkezett a várva-várt tavasz, ami a lovasoknak is új lendületet ad. Milyen új termékekkel, színekkel készül számotokra idén a Fouganza? Kiderül az alábbi beszámolóból.

A szezon eleji újdonságokat évről évre nem csak ti, hanem mi is ugyanolyan izgatottan várjuk. Szeretjük látni, ahogy fejlődik a márkánk, és évről-évre egyre szebb, praktikusabb, letisztultabb termékek kerülnek a tervezőasztalról a polcokra. Idén is szép számmal mutattak be nekünk új termékeket, amelyek egy része heteken belül, másik része pedig majd az ősz-téli kollekció részeként fog megérkezni az áruházakba. Most a tavasz-nyári újdonságokból szemezgettünk nektek néhányat.

Megújul a kedvenc rugalmas gerincvédőtök!

Ennek a rugalmas gerincvédőnek az előde eddig is az egyik legnépszerűbb termék volt a védőfelszerelések körében. Most azonban továbbfejlesztették és mi biztosak vagyunk benne, hogy az új modellt még jobban fogjátok majd szeretni. Lássuk, mi is történt vele az átalakulás során.

  • Anyagát lecserélték egy még rugalmasabb, még jobban szellőző összetevőkből állóra.
  • Szabása megváltozott, sokkal kényelmesebb és kiválóan követi a test vonalát, legyen szó bármilyen alkatról.
  • A teljes termék fekete színt kapott, így minden szetthez tökéletesen passzol.
  • Míg az előző modell nem rendelkezett szabványminősítéssel, ez a termék megfelel az EN 1621 - 2 Standardnek (Level 1).
  • Protektor része kivehető, és a textil része mosógépben mosható.
  • Protektor része D3O technológiával készült, a világ vezető extrémsport védőfelszereléseket gyártó vállalatának szabadalma.
Megújult Fouganza rugalmas gerincvédő D3O technológiával

Újdonságok a lábbeliválasztékban

Idén tavasszal érkezik meg a választékba egy vadonat új lovaglócipő modell fekete és barna színben, amely a korábbi, több mint egy évtizedre visszanyúló Classic lábbelinket fogja váltani. Az új 500-as modell bőrből készült, ezen kívül PU bevonat gondoskodik az ellenállóságról, és a könnyű tisztíthatóságról. Elöl-hátul varrott talppal kerül a polcokra, hátulsó, sarokra felnyúló varrása lehetetlenné teszi, hogy viselője letapossa a cipő sarkát levételkor, illetve kapott egy újrahasznosított szivacsból készült kényelmi talpbetétet is. Természetesen kompatibilis az 500-as biztonsági kengyelünkkel. Gyermek méretekben is elérhető lesz, a különbség mindössze csak annyi a két modell között, hogy a gyerekekét egy praktikus, hátsó húzónyelvvel is ellátták, hogy könnyebb legyen számukra a cipő felvétele.

Új 500-as bőr lovaglócipő, gyermek és felnőtt méretekben, fekete és barna színekben

Természetesen ha már cipő, készült hozzá lábszárvédő is, amely amellett, hogy hihetetlenül könnyű, nagyon strapabíró is egyben. Süllyesztett YKK zipzárral, erős, strapabíró és ellenálló szintetikus anyagával, szolid díszítésével és kitűnő szabásával reméljük, hogy a következő években örömmel használjátok majd. Igyekeztünk egy igazán szerethető terméket alkotni a számotokra, amely követi minden mozdulatotokat, és tökéletesen érzitek majd a lovat benne. 

Az idei slágerszín: a sötétzöld

Az idei év vezérszíne a Fouganzánál a sötétzöld lesz. Megjelenik a tavasz-nyári időszakban a lófelszerelésnél a nyeregalátéteknél az 500-as, és a 900-as szériában is,  valamint a nyeregemelők választékában, majd az őszi-téli szezonban a ruházati termékeknél is visszaköszön. Friss, üde megújulást hoz magával, modern megjelenésével feldobja egy kicsit a termékpalettát. 

Az új 900-as szabott nyeregalátétünk idén zöld színben is elérhető

A klasszik bőr kesztyű sosem megy ki a divatból

A lovaglókesztyűk családjában is új modellt köszönthetünk, mégpedig egy nagyon színvonalasra sikerült terméket, amely a korábbi 500-as, és 900-as termékek tulajdonságait egyszerre tartalmazza. Fekete és barna színekben lesz elérhető, felnőtt méretben. Kényelem és tartósság, kiváló szellőzés és a bőr termékek eleganciája jellemzi majd, természetesen a kor elvárásainak megfelelően érintőképernyő-kompatibilitással. 

Új 500-as bőr lovaglókesztyű felnétteknek, fekete és barna színekben.

Mikor lesz már fekete?

Sok termékünkkel kapcsolatban hangzik el a csalódott kérdés, hogy mikor lesz már elérhető fekete színben is. Nos, a 900-as Jump kantárt, valamint a szőrmés ín-és bokavédőt idén végre megkapjuk. Erre azért kell jellemzően megvárni egy termék életciklusának második évét, mert Európában, ahol a Decathlon magas piaci részesedéssel van jelen, például Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban, egyértelműen a barna a keresettebb szín. Ezért ha egy új termék piacra kerül, az első évben, első színként a barnát kezdik el gyártani, és csak az első évi eladások után döntenek arról, hogy a termék kifut, marad belőle egy szín, vagy pedig érkezhet mellé a fekete is. Ez történt mind a fent említett kantár, mind pedig a lábvédők esetében is, és szerencsére mindkét termék bizonyított, tehát idén már érkezhet belőlük a fekete változat.

900 Jump kantár fekete színben
Szőrmés ínvédő fekete színben
Szőrmés bokavédő fekete színben

Megújult Fouganza versenyzakók

A Fouganza versenyválasztékára már nagyon ráfért egy alapos átalakítás. Ez idén végre megvalósult a zakók esetében is, ami két gyönyörű új modellt jelent. Egy 500-as, Confort névre hallgató sötétkék terméket, amely női és gyermek méretekben lesz elérhető, valamint egy 900-as, komolyabb, elegánsabb, egyben magasabb árkategóriájú zakót, amely egyelőre Budaörsön, és online elérhető. Természetesen a két új zakó mellett idén még elérhető a már szűkített Equestrian Collage választék, amelyben szintén találhattok egy szuper ár-érték arannyal bíró zakót két színben, valamint háromféle versenypólót. Bízunk benne, hogy az új, felturbózott Fouganza versenyválaszték elnyeri majd a tetszéseteket. 

Confort, 500-as sötétkék zakó, női és gyermek méretekben elérhető
900-as versenyzakó, fekete színben, női méretekben

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)