Magazin

Blog

Városi rollerezés, és az új OXELO rollerek

Ha nagyvárosban élünk, vagy dolgozunk, a közlekedés kérdése bizony fejtörést okozhat a mindennapokban. Egyre több autó lepi el a városokat, növelve a kibocsátott káros anyagok jelenlétét a levegőben. Emellett az emberek türelme, és egymás iránt tanúsított tisztelete is folyamatosan csökken, pláne a hétfőtől péntekig tartó procedúrában. Ezt a morált még tovább ronthatja, hogy rengetegen nem sportolnak a hétköznapi leterheltség hatására, így a felgyülemlett feszültség sem kerül levezetésre.

Ha egy icipici hangulatjavulást szeretnénk elérni önmagunkon, bizonyított tény, hogy a legjobb eszköz erre márpedig a sport. Azonban tényleg adódhat olyan helyzet, amikor hiába szeretnénk időt nyerni a napi sportolásra, sehogy sem sikerül. Pedig, ha a körülmények engedik, akkor a munkába járás során is mozoghatunk. Ilyen mozgásforma lehet a bringázás, a futás, vagy a városi rollerezés.

Fuss, bringázz, vagy rollerezz a munkába!
 Fuss, bringázz, vagy rollerezz a munkába!

Ezek közül a futás tűnhet a legegyszerűbbnek, tán a legfáradtságosabbnak is, ráadásul futó ruházat sem árthat hozzá. A kerékpározás hasonló cipőben jár, szükség lehet kerékpáros cipőre, kabátra. Ha a rollert választjuk, kis túlzással a hétköznapi ruházat is megfelelő lehet, persze a távolság és sebesség függvényében.

 Az új rollerek már egy kisebb fajta prémium érzetet kelthetnek bennünk. Olyan letisztult design és színek jellemzik ezeket a rollereket, amely tulajdonságok már-már a márkásabb elektromos rollerekre jellemzőek. E-rollerről azonban szó sincs! A cél a mozgás, és egy icipicit a környezetünket is védjük talán. Hajrá városi rollerezés!

A Town 7XL és a  C900 rollerek újdonságai

Újdonságnak számít a tenyértámasszal kiegészített ergonomikus markolat, amely végre csúszásmentes oldal- és keresztirányba egyaránt. A markolat könnyen lehajtható, így helyet tudunk spórolni összecsukott állapotban. (Town 7XL ✅, C900✅) 

Town 9 EF markolat
 Town 9 EF markolat

Apropó, az összezáró taposógomb nagyobb felületű lett, megkönnyítve ezzel az összecsukás egyszerű  menetét. (Town 7XL ✅, C900✅) 

A Town 9 EF easyfold roller összecsukása
 A Town 9 EF easyfold roller összecsukása

A kitámasztó megjelenése ugyancsak az újítások közé tartozik. Végre könnyedén leparkolhatjuk a rollerünket bárhol az utcán, az udvaron, vagy a lakásban. (Town 7XL ✅, C900✅) 

Kitámasztó az új Town 7 és 9 rollereken
 Kitámasztó az új Town 7 és 9 rollereken

A taposó fék mellett, egy hatékonyabb kéziféket kapott mind a két roller. A két fék kombinálásával biztonságosabban közlekedhetünk a gyalogosok között. (Town 7XL ✅, C900✅)

Hatékonyabb kézifék az új rollereken
 Hatékonyabb kézifék az új rollereken

És a nagyobb durranás a végére maradt. Bár ez csak a Town 9-re igaz, de az első teleszkóp kiegészült egy hátsó lengéscsillapító-val. (Town 7XL❌, C900✅) 

Első és hátsó lengéscsillapító az új Town 9 rolleren
 Első és hátsó lengéscsillapító az új Town 9 rolleren

Böngéssz további rollereink között a Decathlon weboldalán, és mielőtt útnak indulnál, nézd meg a biztonságos rollerezésről készített 2 perces videónkat!

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)