Magazin

Blog

Világverseny szintű kézilabda - H900

Az ATORKA kézilabda márka egy olyan labdát alkotott, melyet az IHF (Nemzetközi Kézilabda Szövetség) is jóváhagyott, tehát bármilyen világeseményen használható.

A kézilabda és a skandináv isten

A Decathlonnál régóta elérhetőek kézilabdás termékeink, azonban szerettünk volna még jobban megfelelni a kézilabdás igényeknek, ezért alakult meg 2018-ban az egyik legújabb márkánk, az ATORKA, amely a korábbi KIPSTA Decathlon csapatsportok márkából vált ki. A név három részből tevődik össze. 

  • Az „A” betű a kézilabda dinamizmusát (action), a termékek elérhetőségét (accesible) hivatott megjeleníteni.
  • A „TOR” részletet a skandináv mitológia erő és védelmezés istene, Thor ihlette, aki a villám, erő és gyorsaság jelképe – innen a villám jel is az „O” betűben.
  • Az utolsó két betű pedig a kezdetekre, a KipstA márkára utal.

Kezdőtől a profi szintig

A márka indulása óta, a folyamatos kézilabdázói teszteléseknek, visszajelzéseknek és fejlesztéseknek köszönhetően már teljes választékot kínál kezdő szinttől egészen a profi versenyzőkig. Ezekben a folyamatokban a kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok és Európa bajnok Bertrand Gille is aktívan részt vesz, mint az Atorka hivatalos partnere. A márka választékában megtalálható a női, férfi, gyermek kézilabda ruházat, az aláöltözet, cipő és zokni, kézilabda edzésfelszerelés, és természetesen a kézilabdák. Még a kuriózumnak számító strandkézilabda termékek is kaphatók az ATORKA kínálatában. 

 H900 - kézilabda sportolók hozták létre haladó játékosoknak.

Világverseny szintű kézilabda - H900

Legújabb fejlesztésű H900-as kézilabdánkat már versenyzői szintre terveztük, amelyet jól bizonyít, hogy az IHF (Nemzetközi Kézilabda Szövetség) által is jóváhagyott labda, tehát bármilyen világeseményen használható. A  labda külseje szintetikus PU bőr borítást kapott, amely kiváló tapadást biztosít a strapabíróság mellett. A labda belső szerkezetének kialakítása biztosítja, hogy hosszú időn át megfelelő légnyomás legyen a labdában, valamint a kézi varrásnak köszönhetően fokozott igénybevétel mellett is tartós használatot biztosít a kézilabdázók számára. Ezt a labdát kézilabda sportolók hozták létre haladó játékosoknak. Próbáld ki! 

A tanácsokat Buza Bence, Decathlon áruház-igazgató osztotta meg veletek. Bence szenvedélyes kézilabdázó, akivel személyesen a miskolci áruházban beszélgethettek.  

Címkék:

Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)