8. Decathlon Mátra túra

  • 14 óra
  • 3232 Gyöngyös,
  • 5000 fő
  • Túrázás
  • Bármilyen tapasztalattal


A Mátra túra élmény és kikapcsolódás

Ne maradj le az egyik legnépszerűbb családi túranapról, tölts el egy szuper napot a Mátrában a Decathlonnal! Fedezd fel a gyönyörűséges Mátrát, és kapcsolódj ki a természetben, távol a városok zajától és tömegétől! Mindegy, hogy pici, nagy, felnőtt, vagy idős, nálunk mindenki megtalálja a saját távját.

Választható távok a Decathlon Mátra túrán

 

Törptúra

1 km-es játékos túra a legkisebbeknek. Tanulj játszva a természetjárásról, ismerkedj meg az állat-, és növényvilággal. A nevezés ingyenes! (0-6 éves korig ajánlott)

Kölyöktúra

Érdekel a természetjárás? Tanulj meg túrázni, tudj meg mindent a Mátra élővilágáról, túrajelzéseiről a Kölyök túra 7 km-es távján keresztül. Túráddal a Madártani Egyesületet is támogatod. (6-14 éves korig ajánlott)

Szent Anna 7

Még nem voltál teljesítménytúrán, idegen számodra a természetjárás? Egy könnyed erdei sétára vágysz? Válaszd ezt a könnyed 7 km-es körtúrát.

Sástó 13

Készen állsz az első tizes megtételére, esetleg a 13 km az a táv amit még kényelmesen megtennél? Akkor válaszd a Sástó 13-at!

Kékestető 25

Egyre tapasztaltabban mélyedsz el a teljesítménytúrák világában, jövőre a cél az 50-es? Készülj fel a Kékestető 25-el!

Galyatető 50

Ha edzett, jól felkészült teljesítménytúrázó vagy, akkor nem kérdés, hogy a 2600 m-es szintemelkedéssel bíró Galyatető 50 a te  utad! Fedezd fel a Mátrát, és kapcsolj ki egy teljes napra a Mátrában!

Információk, nevezés

További információk és nevezés a Decathlon Mátra túra weboldalán!
A nevezés 2020. július 1-től indul a Decathlon Mátra túra weboldalán! Csatlakozz Facebook eseményünkhöz is!
Találkozzunk augusztus 22-én!

Megközelítés: A túra kiindulási pontja a mátrafüredi Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégiuma


Képek a korábbi rendezvényeinkről


Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)