A megújulás napja - Első lépés egy fittebb életért

  • 9 óra
  • 1124 Budapest, Csörsz utca 14-16
  • 2000 fő
  • Fitnesz
  • Kezdőknek


A Decathlon első önálló fitnesz- és egészségnapja

Szeretnél sportolni, de nem mersz, vagy nem tudod hogyan kezdj bele?

Válts velünk egy sportos új életre! Látogass el hiánypótló fitnesz-, és egészség napunkra, és minden kérdésedre választ adunk!

Tudtad, hogy az ország 53%-a jelenleg egyáltalán nem sportol? Most együtt javíthatunk az átlagon: meríts erőt a motivációs előadásokból, és fogadd el segítségünket! Ünnepeld velünk mozgással a nemzetközi nőnapot már egy nappal korábban!

Az eseményen való nagyszínpados, kistermes órák, workshopok úgy lettek kiválasztva, hogy gyakorlati segítséget nyújtsanak és olyan motivációt adjanak, amely a változás, az egészségesebb és sportosabb élet felé irányítanak. A mozgáson túl egészség mérések, szűrések, táplálkozási tanácsadások is várnak, ráadásul a rendezvény gyermekbarát!

Jegyárak: 2000 Ft, kizárólag bankkártyás fizetéssel online elővételben, vagy a helyszínen

Látogasd meg a rendezvény Facebook eseményét, informálódj, tedd fel kérdéseid!

Megközelítés: Gépkocsival: BAH csomópont, Alkotás útról, Jagelló útról és Csörsz utcáról Villamossal: Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér) / Móricz Zsigmond körtér irányából a 17-es és 61-es villamosok Csörsz utcai megállója Autóbusszal: A 212-es autóbusz "Csörsz utca” megállója. A 8-as, 40-es, 110-es, 112-es, 908-as, 960-as autóbuszok "BAH csomópont” megállója. Információk a parkolásról a Mom Sportközpont weboldalán.Képek a korábbi rendezvényeinkről


Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)