Decathlon a FeHoVa kiállításon

  • 81 óra
  • 1106 Budapest, Albertirsai út 10
  • 5000 fő
  • Vadászat
  • Bármilyen tapasztalattal


“Ünnepi tűz lobban, fenyőnk pattogva ég,
Öreg vadász sóhajt: megint eltelt egy év.”

Várunk mindenkit sok szeretettel a Decathlon standjánál, ahol megismerhetitek a Solognac vadász márkánk újdonságait és megoszthatjátok tapasztalataitokat szakértő kollégáinkkal! Segítségetekkel olyan termékeket alkothatunk, melyek a leginkább kiszolgálják igényeiteket!

FEHOVA – a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója
Sok szeretettel várunk minden hobby és profi vadászt, horgászt, természetkedvelőt, kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításra 2020. február 13-16. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Részletes információk a kiállításról a Fehova hivatalos weboldalán.

Mielőtt eljönnél a kiállításra ismerd meg kiemelt termékeinket!

Megközelítés: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) Bejárat: I. és III. kapu Megközelítés: 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc). A 10-es busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik. 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából. Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról. Vonattal a Keleti pályaudvarból Kőbánya felső állomásig. Kerékpárral a Kerepesi út felől az Albertirsai úton az I-es kapuig.


Képek a korábbi rendezvényeinkről


Hozzászólások

(nincs még hozzászólás)