21111
MEGVALÓSULT
ESEMÉNY
16119
REGISZTRÁLT
TAG

Ismerd meg céljainkat!

1

A "sportoljma.hu" programot azért indítottuk útjára, mert szeretnénk, ha minél több ember megismerkedne a sportolás örömével. Célunk, hogy a rendszeres mozgás révén egyre többen érezzék egészségesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak magukat. Oldalunkkal szeretnénk kedvet csinálni új sportok kipróbálásához, új emberek megismeréséhez és az új élmények megosztásához.

Regisztrálj!

2

Régóta tervezed, de még nem tudtad rávenni magad a mozgásra? Szeretnél sportolni, de nincs kivel? Csatlakozz kedvenc sportágad sportközösségeihez! Így rendszeres értesítést kaphatsz a csapatok által szervezett eseményekről, és mindig lesz társaságod a mozgáshoz!

Hozd létre saját sportközösséged!

3

Úgy érzed, a mozgás fontos része az életednek? Másokkal is szívesen megosztanád a sportolás örömét? Hozd létre a saját sportközösséged, amit folyamatosan épülő programmal, kihívásokkal és termékekkel támogatunk! Kezdőket és haladókat egyaránt várunk!

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNOD?

4

A sportközösségek tagjai elsőkézből értesülhetnek egymás eseményeiről, közben motivációt gyűjthetnek mások példáiból illetve máshol meg nem található információt is kaphatnak a Decathlon életét befolyásoló újdonságokról, a vállalat életét véleményük megosztásával akár befolyásolhatják is.