Hűvösvölgyi Eszter

A sport mindig is része volt az életemnek, hol intenzívebben, hol kevésbé. A mozgás legtöbbször úgy segített, ahogy épp szükségem volt rá, a kikapcsolódásban, stressz levezetésben, sikerélmény szerzésben. Néhány évvel ezelőttig a vívás volt a legmeghatározóbb sport az életemben, amit legnagyobb sajnálatomra abba kellett hagynom, de úgy érzem, nem örökre, és a jövőben még vár a folytatás. Helyette a túrázás vette át a főszerepet, ami mellett még kerékpározom, futok és megismerkedtem a saját testsúlyos edzésformákkal is.

A természet és a kirándulás iránti érdeklődésemet gyermekkoromban édesapám keltette fel, rendszeresen vitt magával, hogy együtt fedezzük fel az erdőket. Azóta ez az érdeklődés igazi szenvedéllyé vált, és még ma is sokszor együtt járjuk Magyarország szebbnél szebb tájait és izgalmas túraútvonalait. A kíváncsiságom, hogy még többet megismerjek a természetközeli sportok közül, nem hagyott alább, így az elmúlt hónapokban belekóstoltam a magashegyi túrázásba, indoor és outdoor mászásba, valamint a teljesítménytúrák világába.

Veletek, kedves leendő olvasóim, a személyes tapasztalataimat, élményeimet, kihívásaimat szeretném megosztani. Bízom abban, hogy sokatok érdeklődését felkeltem, hogy sikerül megszerettetni a túrázást és örömmel bújtok bele túrabakancsaitokba, hogy új helyeket fedezhessetek fel a világban.
Személyesen a Nyugati téri Decathlon, hegyvidék részlegén találkozhattok velem.

A szerző cikkei