Mihovics Marcell

Úgy gondolom, hogy a magam sportjával egy kicsit kilógok a sorból, a többiek közül. Még csak nem is a freestyle, hanem egy egyszerűbb vonal, a cruiser deszkák szerelmese vagyok. Éppen emiatt hatalmas nagy sportverseny élményekkel sajnos nem tudok szolgálni, viszont cserébe igyekszem írásban, és képekben átadni a deszkás suhanás nyújtotta örömöket.

Hogy milyen is az, amikor napközben ide-oda cikázol az olykor lehetetlenül koordináló gyalogosok között, vagy épp éjjeli bagolynak érzed magad, és a deszkádon állva csak a tiéd az egész város. Esetleg mezítláb állsz a csiszolópapír-szerű fedéssel ellátott deszkádon, és hajtasz végig a tóparton. Van ezekben az élményekben valamiféle szabadságérzet, amit senki sem vehet el tőled. Ráadásul csak egy lap, és négy kerék a kulcs, semmi több. Wellhello-t idézve: “Ízlik a szezon, bírom, mint a jó bort felettem nap le, alattam longboard….”

Mindemellett szeretném a Decathlon gördülő sportokért felelős saját márkáját, az Oxelo-t még ismertebbé tenni kishazánkban. A márka mindennapjaim szerves része lett, és mindig megdobban a szívem, amikor az utcán visszaköszönnek a termékek, használatuk közben. Éppen ezért a cruiser deszkázás helyett néha roller, vagy éppen görkori ismertetővel is jelentkezem. Így minden, ami Oxelo, minden, ami #oxelove.

A szerző cikkei