Nótás Péter

Számomra a vadászat igazi szenvedély! A vadászat nem csak vadűzés és erdőzúgás; emberi kultúránk egyik legősibb eleme, s mint ilyen, megjelenik a zenében, a festészetben, a gasztronómiában és az irodalomban is. Hihetetlenül színes magyar vadász irodalmunk méltán reprezentálja világ szinten páratlan vadászati kultúránkat. Így számomra is magasan van a mérce, hogy ebben a témában írhatok Nektek.

Óriási öröm számomra, hogy minden nap a kedvenc időtöltésemmel foglalkozhatom a munkámban is: a budaörsi Decathlon áruház Vadászat részlegét vezetem.
Minden sportközösségnek, így nekünk is megvannak a saját szakszavaink, trükkjeink, hiedelmeink, babonáink és élményeink, melyek összekötnek bennünket. Baráti beszélgetések otthon felejtett kalapról, rafinált remete kanokról, soha nem látott szellem bakokról, vagy a társas vadászat utáni nagy közös vacsorákról újra és újra elhangzanak a részlegem sorai közt is.

Velem a budaörsi áruházban lehet személyesen találkozni. Itt várom a sporttársakat, vagy ahogy mi mondjuk: vadász kollégákat.

A szerző cikkei