Pető László

A sport mindig is jelen volt a mindennapjaimban. Több sportágat megismertem, vagy épp űztem is, de egy van köztük, amit már egészen kiskoromban elkezdtem és a mai napig hozzátartozik az életemhez: ez a horgászat.

Fiatal korom ellenére elmondhatom magamról, hogy már több, mint 20 éve rendszeresen horgászom. Ha úgy tetszik, beleszülettem ebbe a légkörbe, a családban is sokan űzik, különböző szinteken. Megtanultam, megtapasztaltam miről is szól, és ahogy teltek az évek, egyre több szépségét láttam meg ennek a csodás hobbinak.

A horgászat többről szól, mint ahogy azt sokan gondolják és be is skatulyázzák, mondván: „… csak leülsz egy bot mellé és várod a csodát…”
Folyamatosan lehet fejlődni benne, tanulni és ezáltal egyre nagyobb sikerek is jönnek. Amellett, hogy rendszeresen horgászom, az érdeklődő kíváncsi személyeknek szívesen mesélek a sportról, saját élményekről és igyekszem ösztönözni, elérni azt, hogy alkalomadtán ki is próbálják.

Írásaimon keresztül szeretném megismertetni és megkedveltetni a horgászatot minél több emberrel, ha pedig kérdés merül fel igyekszem minél pontosabban, és érthetően válaszolni, segíteni.

Személyesen a Decathlon hatvani regionális raktárában vagyok elérhető.

A szerző cikkei