Sebők Bianka

Lassan másfél éve aerobikozom intenzíven. Régen versenyszerűen táncoltam, konditerembe jártam, volt egy aerobik időszakom is, de időközönként váltogattam a sportokat. Ma már mindenképpen ragaszkodom az aerobikhoz, ez áll hozzám a legközelebb.

Valahol azért is, mert ugyanúgy, mint a táncban, szól a hangos zene, csoportban vagyunk, illetve néha vannak táncosabb elemek is, viszont hatékony, mint sport. Ha valaki tényleg rendszeresen csinálja, akkor meglátszik a befektetett energia és idő. Miért fontos számomra ez a sport? Nem csak a külsőm miatt, ami most már a 30-as éveimet taposva nem feltétlen úgy néz ki mindig, ahogy szeretném, hanem a rengeteg endorfin miatt is! A sport arra is jó, hogy ha egyedül érzed magad, vagy nincsenek fix programjaid, akkor ezentúl lesz! Menni kell, készülni kell, meg kell tervezni, be kell pakolni a ruhát a táskába…

Én is úgy kezdtem, hogy csak elraktam az otthoni játszós ruhámat és mentem. Teszteltem magam: egyáltalán el tudok majd járni órákra, vajon tényleg megyek majd és csinálom? Azóta rendszeresen járok edzésre, ezzel kapcsolatban fogom megosztani veletek tanácsaimat, írásaimat.

Velem személyesen a szegedi áruházban találkozhattok.

A szerző cikkei